ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

Ξεκίνησε η νέα αθλητική χρονιά της ΓΑΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιείται και συνεχίζεται η προετοιμασία των αγωνιστικών τμήματων ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ & ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ. Μια νέα αθλητική χρονιά, δύσκολη, ανταγωνιστική και με πολλές προκλήσεις μας περιμένει.

Μεγάλο είναι το ενδιαφέρον από γονείς, να εντάξουν τα παιδιά τους, τις νέες αθλήτριες, στην Αθλητική Οικογένειά της ΓΑΙΑ. Αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε αυτήν την προσπάθεια περνώντας την αθλητική φιλοσοφία στις αθλήτριες μας.Τους ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην ομάδα μας.

Το σωματείο μας ιδρύθηκε το 2011 χάρη στην πρωτοβουλία γονέων και προπονητών που αγαπούν το βόλεϊ, με σκοπό την εκμάθηση του αθλήματος και να διαφέρει στην φιλοσοφία. Αυτό προκύπτει από τις πολλές επιτυχίες των αθλητριών της ΓΑΙΑ συμμετέχοντας σε 5 Final four και κατακτώντας την 6 θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Το ΔΣ. της ΓΑΙΑ, και ο πρόεδρος μας κ.Σαββας Κουρτιδης, εύχεται σε όλες τις αθλήτριες μας, υγεία, χωρίς τραυματισμούς και το σπουδαιότερο είναι να είμαστε όλοι Ενωμένοι, αθλητές, γονείς, προπονητές, φίλαθλοι, διοίκηση, για να ζήσουμε ξανά άλλη μια χρονιά γεμάτη ΒΟΛΛΕΥ και με επιτυχίες!!!

ΓΑΙΑ-ΟΜΑΔΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου 2019