ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ

ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!!

Μία ακόμα αγωνιστική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και διακρίσεις για τις μικρές μας αθλήτριες. Πριν περάσουμε στα αμιγώς αγωνιστικά , θα θέλαμε να συγχαρούμε όλα τα παιδιά που έδωσαν το δικό τους αγώνα στα θρανία και προσπαθησαν να πετύχουν τους στόχους τους. Αγωνιστικός απολογισμός των τμημάτων μας.

ΚΟΡΑΣΊΔΕΣ 1 : Εξαιρετική πορεία και διάκριση: 9η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΑΑΑ από 74 ομάδες που έλαβαν μέρος.

ΚΟΡΑΣΊΔΕΣ 2: Εξαιρετική πορεία των αθλητριών μας που κορυφώθηκε με την συμμετοχή τους στο final four και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου Γαία-Μαρκόπουλο 3-0 .

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 3 : Τα « μωρά» της Γαία περάσαν αήττητα στην Β φάση του πρωταθλήματος και ισοβαθμώντας στην τελική κατάταξη δεν προκρίθηκαν στο final four της διοργάνωσης για (1) μόλις σετ.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 2: Με μόλις μία ήττα ,πρόκριση στην Β φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΠΑΑΑ τερματίζοντας στην 8η θέση από τις 35 ομάδες. ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ 1: Τα κορίτσια μας ξεπέρασαν κάθε προσδοκία . Παρά τα σοβαρά προβλήματα (τραυματισμοί) απέδειξαν ότι μπορούν να κοιτάνε στα μάτια όλες τις ομάδες. Συμμετοχή στο final four της ΕΣΠΑΑΑ, σε 73 ομάδες που έλαβαν μέρος. Ασημένιο μετάλλιο και πρόκριση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασιδων τερματίζοντας στην 6η θέση της Ελλάδας!,!,.

ΜΙΝΙ: Οι μικρές μας αθλήτριες διασκέδασαν αλλά και προετοιμάστηκαν για την δύσκολη αγωνιστική συνέχεια στα τουρνουά μίνι βόλεϊ καθ'όλη την χρονιά. Τέλος θα θέλαμε να κάνουμε και μια μικρή αναφορά στο καλοκαιρινό καμπ της ΓΑΙΑ. Ένα καμπ εξειδίκευσης που στόχο έχει την βελτίωση της ατομικής τεχνικής και φυσικής κατάσταση των αθλητριών. Θεωρούμε πολύ σημαντικό και τιμητικό το γεγονός ότι φέτος είχαμε συμμετοχές από αθλήτριες που ανήκουν σε άλλες ακαδημίες, δείχνοντας την εμπιστοσύνη τους στην επιστημονική από κάθε άλλη δουλειά που γίνεται στο summer camp της ΓΑΙΑ.

Τέλος το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί όλους όσους βοήθησαν και συμπαραστάθηκαν στην επίπονη προσπάθεια των αθλητριών. Συνεχίζουμε με περισσότερο κέφι θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους τόσο αγωνιστικούς όσο και παιδαγωγικούς για τα παιδιά της πόλης μας.!!! Καλό καλοκαίρι.

Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019